niskoenergetske montažne kuće

Domprojekt - Youtube channel

PRATI NAS NA:  

nekretnine

novosti

cjenik

faq

početna

Domprojekt, Petrinjska 6, Zagreb
informacije na tel: 01 / 4810 138
e-mail: info@domprojekt.hr

ENGLISH  /  HRVATSKI  /  DEUTSCH

Početna
Prati nas na:

KATALOG KUĆA
<< povratak

Dan otvorenih vrata Zagreb, galerija

Dan otvorenih vrata Zagreb, galerija


U fotogaleriji možete vidjeti kako je protekao Dan otvorenih vrata u Zagrebu.

Iznimno uspješan Dan otvorenih vrata održan je 10.11.2018. u Zagrebu. Mogla se vidjeti Domprojektova individualna kuća, građena u potpunosti prema željama investitora.

Kuća ima oko 285 m², građena je u sistemu Euro, ima aluminijsku stolariju, dnevne sadržaje u prizemlju, spavaću zonu na katu i garažu za dva vozila. Grijanje je podno, pogonjeno toplinskom pumpom. Postavljen je i lift oko kojeg se pruža zatvoreno stepenište.

Posjetitelji su mogli porazgovarati sa stručnim timom tvrtke Domprojekt, kao i s investitorom koji je strpljivo odgovarao na goruća pitanja oko iznosa investicije. Kvaliteta izvedenih radova je na vrhunskoj razini, u što su se uvjerili svi posjetitelji koji su nam se pridružili u subotu.

Cilj održavanja ovakvih evenata je da što veći broj ljudi osjeti ambijent montažne kuće, opipa materijale i vidi kako izgleda kad kuću gradi tvrtka profesionalac s bogatim iskustvom iza sebe i jasnom vizijom ispred.

Posjećenost je potukla sve rekorde, te je zanimanje za montažne kuće veće nego ikad. Mi smo spremni odgovoriti na sve vaše izazove. Javite nam se idemo zajedno graditi ;)

Fotogalerija