niskoenergetske montažne kuće

Domprojekt - Youtube channel

PRATI NAS NA:  

nekretnine

novosti

cjenik

faq

početna

Domprojekt, Petrinjska 6, Zagreb
informacije na tel: 01 / 4810 138
e-mail: info@domprojekt.hr

ENGLISH  /  HRVATSKI  /  DEUTSCH

Početna
Prati nas na:

KATALOG KUĆA
<< povratak

Domprojekt - najkvalitetnije montažne kuće

Domprojekt - najkvalitetnije montažne kuće


Prema QUDAL - QUality meDAL istraživanju kvalitete za godinu 2013/2014, tvrtka Domprojekt proizvodi montažne kuće najviše kvalitete u Hrvatskoj.

U istraživanju kvalitete proizvoda i usluga namijenjenih građevinskom sektoru - QUDAL Construction Survey - Croatia 2013/2014 švicarske kuće ICERTIAS - International Certification Association GmbH sa sjedištem u Zürichu, ispitanici su tvrtku Domprojekt pozicionirali na prvo mjesto u kvaliteti.

Zahvaljujući ovom ostvarenom rezultatu, tvrtka Domprojekt nosi prestižan status QUDAL - Top QUality meDAL - Br. 1 u KVALITETI i zlatnu medalju za kvalitetu QUDAL.

Ispitanici u ovom istraživanju bile su isključivo osobe čija je profesija direktno povezana s građevinskom strukom i/ili osobe koje grade ili renoviraju vlastitu nekretninu. U istraživanju je ukupno sudjelovalo 1200 osoba na teritoriju Republike Hrvatske.

Certifikat možete vidjeti na adresi: http://www.qudal.com/croatia-116kf

Cilj projekta QUDAL je skrenuti pozornost javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunsku razinu kvalitete, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda na tržištu.

Tvrtka Domprojekt je tijekom 2012. godine osvojila i priznanje za najbolji omjer cijene i kvalitete Best Buy Award. Medaljom QUDAL za najvišu kvalitetu struka je još jednom potvrdila status tvrtke Domprojekt kao vodećeg proizvođača montažnih kuća u Hrvatskoj.