niskoenergetske montažne kuće

Domprojekt - Youtube channel

PRATI NAS NA:  

nekretnine

novosti

cjenik

faq

početna

Domprojekt, Petrinjska 6, Zagreb
informacije na tel: 01 / 4810 138
e-mail: info@domprojekt.hr

ENGLISH  /  HRVATSKI  /  DEUTSCH

Početna
Prati nas na:

KATALOG KUĆA

Gradnja kuće

Gradnja kuće je važan korak u životu svakog pojedinca. Kako biste sebi olakšali gradnju predlažemo Vam kao optimalno rješenje gradnju niskoenergetske montažne kuće.

Gradnjom niskoenergetskih montažnih kuća štedite vrijeme i novac, jer gradnju od projekta do krova prepuštate stručnom timu, a ulaganjem u izolaciju kuće smanjujete troškove grijanja i hlađenja.
Kako bismo Vam približili postupak gradnje niskoenergetske montažne kuće dali smo detaljan opis radnji od kupovine do primopredaje kuće, a u dijelu Tehnologija gradnje smo dali pojašnjenja načina gradnje niskoenergetskih montažnih kuća.
 
Namjera nam je što više približiti budućim graditeljima koncept niskoenergetske gradnje, te smo u ovom dijelu dali pojašnjenja što su niskoenergetske kuće, napravili usporedbu utroška energije u niskoenergetskim montažnim kućama i klasično građenim kućama.
 
Kod niskoenergetskih montažnih kuća postavljaju se stalno pitanja o otpornosti na požar i potres, kao i pitanje trajnosti kuća, stoga smo se potrudili na stručan i kvalitetan način dati pojašnjenja o tome.
 
Kako uvijek ima upita vezanih za projektiranje i gradnju, koje nismo obuhvatili u okviru naših obrazloženja, napravili smo poglavlje najčešća pitanja koje će vjerojatno biti zanimljivo investitorima, te će se proširivati kako budu pristizali zanimljivi upiti.