niskoenergetske montažne kuće

Domprojekt - Youtube channel

PRATI NAS NA:  

nekretnine

novosti

cjenik

faq

početna

Domprojekt, Petrinjska 6, Zagreb
informacije na tel: 01 / 4810 138
e-mail: info@domprojekt.hr

ENGLISH  /  HRVATSKI  /  DEUTSCH

Početna
Prati nas na:

KATALOG KUĆA
<< povratak

Prodaju se niskoenergetske kuće u Kerestincu

Prodaju se niskoenergetske kuće u Kerestincu


Dvije niskoenergetske montažne kuće nadomak Zagreba, u mjestu Kerestinec, nudimo po najpovoljnijim uvjetima.

Po prvi put u Hrvatskoj možete kupiti novu, gotovu niskoenergetsku montažnu kuću, dovršenu do nivoa ključ u ruke direktno od proizvođača.

Domprojekt je u mjestu Kerestinec, nadomak Zagreba, izgradio tri kuće u nizu. Riječ je o prvom projektu ove vrste u Hrvatskoj. Za naš prvijenac, potrudili smo se pripremiti vam kuće besprijekorne kvalitete, građene prema svim trendovima današnjice, u mirnom okruženju, po najpovoljnijim uvjetima. 

Kuće su građene u poznatom Domprojektovom sistemu gradnje Euro, koji smo ovaj put dodatno poboljšali i došli do impresivnih rezultata. Sistem karakterizira nosivo konstruktivno drvo (KVH) širine 20 cm, potpuno ispunjeno izolacijom, te 15 cm fasadnog stiropora.

S unutarnje strane se nalazi sloj potkonstrukcije kroz koji su brižljivo postavljene instalacije, a završno dvije ploče - gipsvlaknasta i gipskartonska ploča. U ovako kreiranom sloju potkonstrukcije, sve instalacije čine zasebnu cjelinu, te je svaka buduća preinaka sigurna, brza i laka.

Završni vanjski sloj čine silikatna žbuka u bijeloj boji, te drvena obloga - ariš.
Ova kombinacija boja i materijala daje kućama ekskluzivan izgled i nagovještava smjer u kojem će se i dalje razvijati arhitektonsko oblikovanje u Hrvatskoj i regiji. Jednostavne i čiste linije prožete daškom prirode.

Za zaštitu od sunca primijenjene su žaluzine pogonjene elektromotorima. Žaluzine se naravno nalaze ispred stolarije i toplinski mostovi su svedeni na minimum. 

Cijeli sistem gradnje osigurava vrhunske uštede za grijanje i hlađenje te iznimnu ugodnost stanovanja. Energetski razred kuća je A.

Unutra su postavljene kuhinje i kupaonice, podne obloge i podno grijanje, a u kuću ćete ući kroz aluminijska protuprovalna Inotherm vrata.

Svakoj kući pripadaju dva parkirna mjesta i vrlo lijepa okućnica.

Tlocrte možete pogledati na adresi: https://goo.gl/HV1V4o.

Fotogalerija